Category: Algemeen nieuws

BeeJay & The Memphis Project is een van de grootste coverbands van Nederland. We spelen pop, soul, disco en rock met alles erop en eraan. We spelen altijd met een volle bezetting van 14 topmuzikanten, inclusief de BeeJay Singers en de vijfkoppige Memphis Horns. De band wordt streng, maar rechtvaardig geleid door soulsaxofonist BeeJay, gastvrouw is de weergaloze zangeres Marloes, gastheer is Robert.

In 2014 begonnen baritonklarinettist en saxofonist BeeJay, zangeres en pianist Laura en bassist Ruud aan dit grote muzikale avontuur. BeeJay & The Memphis Project organiseerde in de afgelopen jaren evenementen (in onder meer het Vrij Zijn Theater in Alkmaar en de Lichtfabriek in Haarlem) en concerten en speelde op de fijnste festivals, stads-, privé- en bedrijfsfeesten.

De band staat bekend om zijn professionaliteit, brede en uitgebreide repertoire en complete bezetting. Passie voor de muziek en de belevenis samen met het publiek staat centraal, zonder vlammenwerpers of andere poespas, maar met échte instrumenten, échte zang en échte muziek. BeeJay & The Memphis Project is daarom ook meer dan een gewone coverband.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *